Saturday, October 16, 2021

Sa bukur duket në këto komplete Gresa Behluli

Këngëtarja, Gresa Behluli është aktive në rrjetet sociale.

Ajo ka hedhur dy imazhe në Instagram ku u shfaq me të zeza dhe në rrjetë.

Ajo madje shihet se ka bërë flokët gërsheta dhe dukej shumë me stil.

Gresa pos Instagramit, së fundmi ka nisur të aktivizohet edhe në muzikë.