Saturday, September 25, 2021

Sami Lushtaku ‘mbi ligjin’, mbledh burrat në Llaushë dhe shpërfillin rregullat anti-Covid

Ish kryetari i Komunës Skenderaj, Sami Lushtaku ka shpërndarë fotografi nga Llausha ku janë takuar përkrahësit e PDK-së.

Nga fotografitë të cilat i postoi ai shihet se nuk po përfillen masat anti-Covid, nuk ka distancë e as maska.

Postimi i tij i plotë:

Mikpritje e ngrohtë në lagjen Haziraj të Llaushës. Fryma e fitores së Partisë Demokratike të Kosovës është e pandalshme anë e kënd Drenicës dhe Kosovës! SL

Imazhi mund të përmbajë: 14 njerëz, njerëz që qëndrojnë dhe E brendshme