Home Magazina Kjo pozë ia zbulon trupin e vërtetë të Gresës

Kjo pozë ia zbulon trupin e vërtetë të Gresës

Gresa Behluli është një ndër emrat më të njohur në mediat rozë.

Duke qenë aktive në forma të ndryshme, ajo shumicën e kohës kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që njihet për linja perfekte, Gresa edhe këtë herë e dëshmoi që është një femër e veçantë.

Sidomos, me këtë pozë dhe me veshje të ngushtë Gresa duket e dalluar.

Most Popular