Monday, September 27, 2021

Certifikohen listat e kandidatëve për deputetë të LDK-së dhe e PDK-së

Lista e LDK dhe ajo e PDK-së është certifikuar për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në votimin që u bë në KQZ dy listat morën shumicën e votave.