Home Rajoni TV Nxënësit në Siberi lahen të zhveshur në ujë të ngrirë, vetëm për...

Nxënësit në Siberi lahen të zhveshur në ujë të ngrirë, vetëm për ta shkruar në CV

Fëmijët e një shkolle në Siberi, vishen në rroba banjo dhe lahen në ujërat e ngrirë. Arsyeja është që në CV-në e tyre ta kenë si dëshmi se janë larë në temperatura ekstreme.

Bëhet fjalë për 317 nxënës të një shkolle në Krasnoyarsk të Siberisë, që sipas tyre ky veprim i mban ata më të shëndetshëm dhe ua ndalë infeksionet.

Fillimisht ata futen në sauna dhe menjëherë drejt ujërave të ngrirë. Është interesante se shumica e prindërve janë pro këtij veprimi, madje thonë se ndihen krenar me veprimin e fëmijëve të tyre që kanë në CV-të e tyre dëshmi se janë larë në ujëra të ngrirë.

Most Popular