Wednesday, October 20, 2021

Çka ka ndodhur me këngëtaren e famshme Ermira Morina?

Zëri i ëmbël i Ermira Morines nuk harrohet, pavarësisht nëse është apo jo e pranishme në skenën e muzikës.

Këngëtarja e famshme nga Gjakova, interpretonte në mënyrë të mrekullueshme këngën popullore.

Ani pse ishte në kohën e saj më të mirë, këngëtarja e la muzikën dhe nuk po duket askund, madje nuk mund të gjendet as në rrjete sociale, shkruan “Kosovarja”.

Siç kuptojmë, këngëtarja është martuar dhe po jeton larg Kosovës. Kjo, duket të jetë arsyeja se përse ajo e ka braktisur muzikën.