Monday, October 25, 2021

Memli Krasniqi sot feston ditëlindjen, ja sa vite mbush

Memli Krasniqi sot mbush 41 vjet.

Ai ka lindur me 25 janar në vitin 1980. Memli Krasniqi ka një karrierë të gjatë në politikë dhe sot gëzon postin si nënkryetar i Partisë Demokratike të Kosovës.

Ndryshe, ai është i martuar dhe çifti kanë tre fëmijë dy vajza dhe një djalë.