Monday, October 25, 2021

Aksident në rrugën Drenas-Skenderaj, kolona deri në 2 km

Një aksident trafiku në mes tri veturave ka ndodhur para pak minutash në rrugën Drenas-Skenderaj, saktësisht në fshatin Gllobare, shkruan IndeksOnline.

Në bazë të informatave të para kjo rrugë është bllokuar totalisht dhe si pasojë e kësaj është krijuar një kolonë afro 2 kilometra.

Një aksident trafiku në mes tri veturave ka ndodhur para pak minutash në rrugën Drenas-Skenderaj, saktësisht në fshatin Gllobare, shkruan IndeksOnline.

Në bazë të informatave të para kjo rrugë është bllokuar totalisht dhe si pasojë e kësaj është krijuar një kolonë afro 2 kilometra.