Wednesday, October 20, 2021

Ky është konkurrenti i “Its my love” që e duan femrat e meshkujt

Berat Xhelili është konkurrenti i shout “Its my love”, që tashmë ka marrë mjaftë vëmendja nga publiku.

Edhe ky është një nga formatet televizive që mëton bashkimin e vajzave me djem, krijim e romancave dhe lidhjeve eventuale.

Pjesë e shout që po realizohet është edhe Berati, i njohur me nofkën “El Dorado”, i cili ka marrë pëlqimin e vajzave të shout.

Ky konkurrent morri mjaftë vëmendje edhe për shkak të një zënke me ish prezantuesin e shout, Kiken, i cili tha se “El Doradon” i ka shprehur dashurinë, shkruan “Kosovarja”.