Monday, October 25, 2021

Pak ditë pas ndarjes me Albert Krasniqin, Besa Gashi bëri këtë veprim

Besa Gashi që mori para disa vitesh kurorën e më të bukurës së Kosovës, ditë më parë është zhdukur nga rrjetet sociale.

Kjo gjë ndodhi pas raportimeve se ajo dhe Albert Krasniqi janë ndarë.

Javën e kaluar u raportua se dyshja i kanë dhënë fund martesës së tyre, nga e cila ata kanë edhe një vajzë.

Por mbrëmë, kryeqyteti u shokua pas raportimeve që ishte pikërisht baba i tij, ai që e vrau Albert Krasniqin.

Pra, edhe pse Besa më herët ishte shumë aktive në rrjetet sociale, tani ajo nuk posedon më asnjë llogari.