Wednesday, October 20, 2021

VV në Drenas akuzon rëndë Ramiz Lladrovcin

Dega e Lëvizjes Vetëvendosje në Drenas ka denoncuar në facebook punët e komunës së Drenasit, deri sa ka shoqëruar me pamje të thënat e saj.

LVV ka marrë si shembull lagjen Kiçina të Baicës si shembull i keqrealizimit të punëve, gypat që u vendosën mbetën një pjesë mbi dhe, por përveç kësaj ato edhe u dëmtuan e u bënë të painstalueshme, transmeton Drenica Sot.

Ky është postimi i plotë: