Monday, October 25, 2021

Nora ngreh të pasmet dhe duket bombë

Nora Istrefi është një ndër këngëtare më të dalluara për linjat trupore.

Pasi që ka një përkushtim të madh rreth paraqitjeve fizike, ajo në çdo situatë dallohet me pozat që merr, shkruan “Kosovarja”.

Këtë herë, me një fustan të zi dhe të bukur ajo ngreh të pasmet dhe duket bombë.

Po ashtu, nuk i mungon grimi perfekt që ka bërë në fytyrën e saj.