Monday, October 25, 2021

Njihuni me bashkëshorten elegante të Sevdai Radogoshit

Sevdai Radogoshi është humoristi gjakovar i cili pëlqehet shumë prej vitesh për shkak të rolit të tij.

Kohët e fundit e kemi parë në projekte të përbashkëta me humoristin tjetër Rasim Thaçin apo i njohur si Cima, dukë u pëlqyer mjaft shumë për shakatë e tyre.

Por, sot ai ka sjellë një imazh më gruan e tij të pashme e elegante, me që rast ka ironizuar pak me partitë politike duke shkruar sipër imazhit se pas 14 shkurtit fillojnë dasma pa maska.

Eh, po mirë e ka, duke i parë tubimet e partive politike pse të mos mbahen dhe dasmat?Image