Wednesday, October 20, 2021

Publikohet sondazhi i fundit, kjo është përqindja që merr VV, PDK, LDK, AAK dhe Nisma

Nga sondazhi i realizuar nga kompania PIPOS, ndërmarrje kjo e kontraktuar nga televizioni Klan Kosova, Lëvizja Vetëvendosje ka dalë e para me 40.95{c4f6f675523692d3ad97f705ec84cff2d56c9fd9c844645fde873d290efb68f1}.

Prapa Vetëvendosjes qëndron Partia Demokratike e Kosovës, me 22.3 për qind.

Ndërkaq, subjekti politik i tretë në këto zgjedhje, siç thotë rezultati i sondazhit, del të jetë LDK’ja, me 19.35{c4f6f675523692d3ad97f705ec84cff2d56c9fd9c844645fde873d290efb68f1}.

Subjektet e tjera politike me përqindje janë kështu si vijojnë: AAK 7.8{c4f6f675523692d3ad97f705ec84cff2d56c9fd9c844645fde873d290efb68f1} dhe Nisma 3.15{c4f6f675523692d3ad97f705ec84cff2d56c9fd9c844645fde873d290efb68f1}.