Tuesday, October 26, 2021

A është kjo kandidatja më e bukur për deputete?

Dzenita Shabani është kandidatja mirovicase për deputete që bartë numrin #20 në listën e partisë NDS, e cila një pjesë të studimeve të saj i vijoi në SHBA. Shabani ka treguar se flet 4 gjuhë, si rrjedhojë e studimeve të saj.

Ajo mësimin fillor dhe të mesëm i përfundoi si nxënëse e shkëlqyeshme në gjuhën boshnjake, për t’i vazhduar studimet universitare në gjuhën angleze në International Business College Mitrovica.

Në kuadër të studimeve bujqësore Shabani ka përfunduar edhe një kurs në Universitetin

në Bari të Italisë, ku u njoh me gjuhën italiane.h

Përveç aftësi të jashtëzakonshme profesionale, ajo njihet edhe për bukurinë dhe sharmin e saj.

Nga fotot e publikuara nga ajo në rrjete sociale, shihet se ajo spikat edhe me bukurinë saj.