Home Lajme Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

12:00Promovohet libri i autorës Salihe Salihu, me titull “Sovraniteti dhe Legjitimiteti i Shtetit të Kosovës”. (Biblioteka Kombëtare e Kosovës)

12:30 – 18:00Kandidati i LDK-së për kryeministër, Avdullah Hoti, merr pjesë në këto takime:
Ora.12:30 – Takim zgjedhor. (Sheshi i qytetit të Vitisë)
Ora-14:00 – Takim zgjedhor. (Restaurant “Astoria”, Gjilan)
Ora 15:15 – Takim zgjedhor. (Restaurant “Konaku” në Borivojcë, Kamenicë)
Ora 16:30 – Takim zgjedhor. (Shkolla e Mesme Llabjan, Novobërdë)
Ora 18:00 – Takim zgjedhor. (Restaurant “Briliant”, Prishtinë)

17:45 – 19:00Kandidati për kryeministër i PDK-së, Enver Hoxhaj, mban tubime me qytetarë në Fushë Kosovë, Drenas dhe Skenderaj:
Ora 17:45 – Tubim zgjedhor. (Hotel “Nobel”, Drenas)
Ora 19:00 – Tubim zgjedhor. (Restaurant “Freskia”, Skenderaj)

Most Popular