Home Lajme Zjarr në një ndërtesë në Rrugen B, në Prishtinë

Zjarr në një ndërtesë në Rrugen B, në Prishtinë

Një ndërtesë banesore në Prishtinë në Rrugën B, është përfshirë nga flakët. Sipas dëshmitarëve zjarri është në vendin ku janë të vendosur njehësorët elektrik.

  Ndërkaq ekipet e zjarrëfiksëve dhe policia kanë dalë në vendin e ngjarjes për ta vënë situaten nën kontroll dhe për të mësuar shkakun e shkaktimit të këtij zjarri.

Most Popular