Home Lajme Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

Kandidati për president i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, mban tubime zgjedhore:

Ora-11:00- Tubim elektoral. (Restaurant “Gjeravica”, Junik)

Ora-16:00- Tubim i madh elektoral. (Restaurant “Hajdini”, Drenas)

12:30

Nënshkruhet marrëveshja për mirëkuptim dhe bashkëfinancim mes Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe komunave të Kosovës. (Objekti i Ministrisë së Bujqësisë)

15:00

GIZ Kosova dorëzon pajisjeve për saldim të teknologjisë Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike. Marrin pjesë ambasadori i Gjermanisë Jörn Rohde  dhe rektori i Universitetit të Prishtinës Naser Sahiti. (Qendrën e Inovacionit në ndërtesën e Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike)

16:00-19:30

Kandidati për kryeministër, Enver Hoxhaj, mban tubime me qytetarë në Pejë, Istog, Klinë dhe Mitrovicë:

Ora-16:00 – Tubim zgjedhor. (Restaurant “Koha 3”, Pejë)

Ora-17:00 – Tubim zgjedhor. (Shtëpia e Kulturës, Istog)

Ora-19.30 – Tubim zgjedhor. (Hotel “Palace”, Mitrovicë)

Most Popular