Home Lajme Skenderaj/Vërshime

Skenderaj/Vërshime

Pas reshjeve të shumta të cilat filluan në orët e vona mbrëmjen e djeshme dhe të cilat nuk janë duke pushuar as gjatë ditës së sotme, ka bërë që niveli i ujit i lumit Klina të rritet. Rrjedha e këtij lumi kalon në qytetin e Skenderajit dhe përshkon fshatrat Llaushë dhe Tushilë, ku zakonisht keto dy fshatra kanë edhe problemin më të madhë gjatë reshjev.

    E si pasojë e këtyre reshjev në fshatin Tushilë ka bërë që lumi të del nga shtrati dhe të ketë vërshime, ku më poshtë keni pamje të lumit Klina dhe video nga fshati Tushilë pas vërshimeve.

Most Popular