Home Lajme KEDS njofton për punime në rrjet, këto zona do mbesin pa rrymë...

KEDS njofton për punime në rrjet, këto zona do mbesin pa rrymë nesër

KEDS ka njoftuar se do të ketë punime në rrjet.

Si rrjedhojë e tyre, do të ketë ndërprerje të energjisë në disa zona të Kosovës.

Me anë të një komunikate për media janë bërë të ditura edhe vendet ku do të ketë reduktime.

Njoftimi i plotë nga KEDS:

TS 110/10 kV Vushtrria 2 nga Dalja 10kV Martiraj do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi: 73000009020, 021, 022, 023, 024, 025, 026, 027) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Skrome, Bozhlan, Gumnishtë, Korollovë dhe Vesekovc.

Arsyeja: Montim – demontim i rrjetit 10kV.

15.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 nga dalja 10kav Nr.37 Stabiliment shpërndarës, Bregu i Diellit do të ndërprehet:

Degëzimi 10 kV (kodi: 11000016099, 170, 103, 259, 121, 105, 159, 241) prej orës 10:00 deri në ora 20:00

Vendet: FARMEDI-EULEXI, Hendikos dhe Lagjja e Spitalit një pjesë.

Arsyeja: Punimi i kokave dhe lidhëseve të tensionit të mesëm.

2.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Potok te Haxhovit (kodi: 16100005044) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Potok te Haxhovit.

Arsyeja: Kyçje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10KV Bardhi i Madh (Kodi 15018018) prej ores 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e F.Kosoves pas Hekurues, Kuzmini dhe Bardhin e Madh.

NS 10/04 kV Kulla te Xhamija (Kodi: 15018018066) prej orës 09:30 deri 16:00

Vendet: Lagjja Te xhamia.

Arsyeja: Energjizimi i trafos Mobile.

Gjilan

1.

TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bunjakët (Kodi: 60024002) prej orës 10:00 deri 14:00.

Vendet: Bunjakët; Minierat; Kllokoqi, Flotacioni; Nisnakova, Vakovci dhe Gërbesh.

Arsyeja: Energjizimi i linjës dhe të trafove të reja.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04 kV ” Ndërtesa -Naser Hetemi” rr. V-G (Kodi 40040002033) nga 09:30 deri në ora 16:30

Vendet: Ndërtesa -Naser Hetemi” rr,V-G

TS 10/04 kV Hyzri Berisha (Kodi 40040002209) nga 09:30 deri në ora 16:30

Vendet: TS Hyzri Berisha.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave.

15.12.2021

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (Kodi: 31000030 ) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Malësia e Re, fshati Legjendë, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj dhe Fabrika e lëngjeve Novak.

Arsyeja: Zhvendosja e Rrjetit 10kV sipas zgjidhjes teknike.

16.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Potok te Haxhovit (kodi: 16100005044) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Potok te Haxhovit.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Most Popular