Home Lajme Më në fund dalim në një përfundim për ata që e kanë...

Më në fund dalim në një përfundim për ata që e kanë kaluar Covid-19 – Iu duhet apo jo vaksina?

A duhet ta bëjnë ato vaksinën apo jo?

Franca ështe e para që ka arritur në një përfundim përsa i përket personave që e kanë kaluar Covid-19.

A duhet ta bëjnë ato vaksinën apo jo?

Grupi kërkimor i Autoritetit të Lartë Shëndetësor francez nga një studim me mijëra të vaksinuar që prej muajit Dhjetor dhe pas testeve laboratorike ka prezantuar për mediat gjetjet e tyre.

Personat të cilët e kanë kaluar njëherë virusin do u mjaftojë një dozë e vetme vaksine, sepse një pjesë të anti-trupave janë krijuar natyrshëm tek ta.

Kjo vlen për ata që e kanë kaluar virusin 6 muajt e fundit.

Nuk dihet ende nëse dhe vendet e tjera do të pranojnë që për personat që kanë kaluar virusin të ketë 1 dozë vaksinë. 

Most Popular