Home Fun Ish shokët e klasës zbulojnë se janë binjakë

Ish shokët e klasës zbulojnë se janë binjakë

Ish-shokët e klasës në Indiana që u rilidhën dekada më vonë në Facebook bënë një zbulim tronditës: Ata janë binjakë të humbur prej kohësh.

Karen Warner, 51, tha se ajo e mësoi emrin e nënës së saj biologjike disa vjet më parë kur Indiana hapi regjistrat e birësimit, dhe zbulimi erdhi me një befasi: ajo kishte një vëlla binjak.

Warner tha se ajo kërkoi ndihmë nga faqet e internetit të ndryshme të birësimit për të gjetur vëllanë e saj të humbur prej kohësh.

“Të gjithë nuk dilnin me asgjë sepse nuk kishim një emër|, tha Warner për WTHR-TV.

Warner tha se zbulimi erdhi kur ajo mori të dhënat lokale të votimit me një listë të tre burrave që ndanë datën e saj të lindjes.

Emri i tretë në listë, Mike Jackman, u dallua sepse ai ishte një shok klase i shkollës së mesme, të cilin ajo e kishte rikthyer së fundmi në Facebook.

Warner tha se i dërgoi Jackman një mesazh në Facebook duke thënë se ata mund të ishin vëlla e motër binjakë dhe çifti bëri një test të ADN-së që konfirmoi lidhjen e tyre.

“Është mbushur një boshllëk në jetën time që nuk e dija se ishte atje”, tha Jackman. “Kishte diçka atje, nuk e dija se ekzistonte dhe tani është këtu. Ajo është këtu”.

Binjakët tani flasin pothuajse çdo ditë dhe bëhen bashkë disa herë në javë, shkruan UPI.

Most Popular