Home Magazina Nuk e besoni, por kjo është e përbashkëta e vajzës së Kurtit...

Nuk e besoni, por kjo është e përbashkëta e vajzës së Kurtit dhe Hoxhajt

Të dy janë politikanë mjaftë të suksesshëm.

Edhe pse janë në konkurrencë me njëri tjetrin, duket se një gjë e kanë të njëjtë, shkruan Indeksonline.

Përveç profesionit, ata të dy kanë pagëzuar vajzat me emrin e njëjtë, Lea.

Rastësi e bukur dhe mjaftë interesante kjo, apo?

Most Popular