Home Lajme Skenderaj/Agjenda e aktiviteteve ditën e pavarsisë

Skenderaj/Agjenda e aktiviteteve ditën e pavarsisë

  Kryetari i Komnës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka bërë agjenën e komunës ditën e pavarsisë. Në këtë program nuk është parapë ndonjë manifesitm për qytetarët për shkak të gjendjes aktuale të pandemis, por vetëm nga zyrtaret komunalë.

 Këtë ai e ka bërë të ditur në profilin e tij në faqen zyrtare të tij.

Agjenda e tyre do të fillojë nga ora 9:45 dhe do të jetë si në vijim:

09:30-Nderimi tek shtatorja e Komandantit Legjendar Adem Jashari – Sheshi “Adem Jashari”

9:45-Homazhe tek Kompleksi Memorial “Adem Jashari”- Prekaz

10:00-Homazhe te Kompleksi i Dëshmorëve në Marinë- Marinë, rruga Skenderaj-Drenas

11:00-Seancë solemne e Kuvendit Komunal të Skenderajt – Objekti i Komunës së Skenderajt

Most Popular