Home Rajoni TV Estoni/ Ujëvara e ngrirë kthehet në destinacion në ditën e Shën Valentinit

Estoni/ Ujëvara e ngrirë kthehet në destinacion në ditën e Shën Valentinit

Një atmosferë mjaft e këndshme është krijuar ditën e Shën Valentinit në Estoni.

Dhjetëra njerëz festuan Ditën e Shën Valentinit duke shëtitur përreth dhe duke pozuar në ujëvarë pjesërisht të ngrirë të Jagala, ujëvara më e lartë natyrore në vend.

Most Popular