Home Lajme KQZ fillon me publikimin e votave të kandidatëve

KQZ fillon me publikimin e votave të kandidatëve

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar publikimin e rezultateve për kandidatë të zgjedhjeve parlamentare të 14 shkurtit.

Deri më tani janë publikuar formularët e rezultateve për parti e kandidatë në komunat Obiliq, Junik, Mamushë, Graqanicë, Shtërpcë, Leposaviq e Zubin Potok.

Ju mund të ndiqni shpalljen e rezultateve për kandidatë në çdo kohë KËTU.

Kujtojmë KQZ ende nuk ka filluar me numërimin e votave me postë, votave me kusht dhe votat e personave me nevoja të veçanta.

Lista e rezultateve përfundimtare për subjekte politike dhe kandidatë shpallet pasi të procesohen edhe këto vota që do t’iu bashkëngjiten rezultateve preliminare.

Most Popular