Home Lajme Skenderaj/ Thirrje për aplikim për hapje të bunareve

Skenderaj/ Thirrje për aplikim për hapje të bunareve

Drejtoria e Drejotrisës për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural në Komunën e Skenderajt njofton të gjithë fermerët e interesuar për të aplikuar për bunare për ujitjen e tokave bujqësore por edhe për ujë të pijshëm, përkatësisht për 52 bunare.

Në këtë thirrje janë të përfshira kushtet që duhet të plotësohen për aplikim

Aplikimi fillon nga data 15.02.2021 dhe mbaron me datë 26.02.2021 deri në ora 16:00./Rajoni.org/

Most Popular