Home Magazina Missi i parë i Kosovës nxjerr trupin dhe iu le gojëhapur

Missi i parë i Kosovës nxjerr trupin dhe iu le gojëhapur

Është femër e fortë, e guximshme, por njëkohësisht edhe e ëmbël, sensuale dhe shumë e rafinuar, shkruan “Kosovarja”.

Afërdita Paqarada është missi i parë i Kosovës, femra e parë që guxoj të shfaq publikisht bukurinë e saj.

Ajo, edhe sot mbetet miss e shkuar missit, pasi ka ruajtur linjat dhe tiparet e rinisë hershme e duket mrekullueshëm.

Afërdita Paqarada është grua e sukseshme në biznes dhe nënë e dy fëmijëve, Artit dhe Arbes, tashmë të rritur, shkruan “Kosovarja”.

Most Popular