Home Lajme Kjo është video të cilën policët e Kosovës, ua kanë dërguar familjarëve...

Kjo është video të cilën policët e Kosovës, ua kanë dërguar familjarëve të viktimave për t’u kërkuar para për lirim

Rrëmbimi i dy qytetarëve nga Kumanova, i cili u realizua nga dy zyrtarë policorë, Visar Kerçeli dhe Besjan Neziri u bë top lajm në Kosovë. Policëve u ndihmoi Valon Kiqina, punëtor i Aeroportit të Prishtinës, Flamur Sopi, punëtor i RTK-së dhe Margona Islami, një femër e cila shërbeu për t’i joshur viktimat në mënyrë që më vonë t’u merret haraç.

Është siguruar videon të cilën zyrtarët policorë dyshohet se ua kanë dërguar familjarëve të viktimave për t’u kërkuar para për lirimin e tyre.

Burimet e kësaj gazete njoftojnë se zyrtarët policorë me të dyshuarit e tjerë i rrahën viktimat, ku njërin nga ta e kanë zhveshur, duke e filmuar gjithë këtë ngjarje, video të cilën ia kanë dërguar vëllezërve të viktimave, njërit i cili është biznesmen në Maqedoni të Veriut dhe tjetrit që jeton në Zvicër, duke iu kërkuar para për lirimin e tyre.

Gjithë këtë ngjarje dyshohet se e ka kurdisur zyrtari policor Visar Kerçeli me të dyshuarën Margona Islami, e cila po ashtu është arrestuar.

KLIKO KËTU PËR TA PARË VIDEON

https://fb.watch/3JVp0ZJcTe/

Most Popular