Home Lajme Komuna e Skenderajt hap konkurs për mësimdhënës

Komuna e Skenderajt hap konkurs për mësimdhënës

Drejtoria Komunale e Arsimit në Skenderaj ka hapur konkurs për punësimin e 5 mësimdhënësve në shkollat fillore të qytetit dhe të fshatrave, shkruan Rajoni.

Në konkurs janë të përfshira kushtet që duhet të plotësohen për punësim.

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga shpallja e konkursit./Rajoni.org/

Most Popular