Home Magazina Melinda "on fire"

Melinda “on fire”

  Melinda Ademi njihet për format e saj tërheqëse dhe këtë e ka dëshmuar në profilin e saj në instagram ku ka hedhur disa story, me nje veshje mjaft provokative ku shfaq linajt trupure, dhe ku vërehet pjesët intime. Këngëtarja di si të mbajë vëmendjen mbi të këtë më së miri e komentoni edhe ju, ku foto e saj lë vend për fanatazi.

Most Popular