Home Magazina A e mbani mend Dinen nga programi i fëmijëve? Pamja e saj...

A e mbani mend Dinen nga programi i fëmijëve? Pamja e saj tani do te ju mahnite

“Programi fluturues i fëmijëve” në “Koha Vizion” ishtë një emsion nga me te ndjerkurit dhe sjelli frymë të re, shkruan kosovarja.

E, për njëfarë kohe këtë profram e prezantoj sukseshëm Dina Morina.

Tani Dina është femër e zonja, që ia ka dalë sukseshëm në fushën e regjisë, ku është aktive në produksion dhe regji të spoteve publicitare.

Most Popular