Home Lajme KEDS njofton për punimet në rrjet, për ditën e nesërme

KEDS njofton për punimet në rrjet, për ditën e nesërme

KEDS ka njoftuar për punimet në rrjet të cilat parashihen të bëhen nesër, me datë 25.02.2021. Ndër të tjerash për shkak të këtyre punimeve do të ketë edhe ndërprerje të energjisë elektrike.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

25.02.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prugovc (Kodi: 10013012) prej orës 11:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Barilevë Lecët,Te kanali Besi, Lebanë te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishta, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zenit, Jaha Company dhe Prugovc- Zuqollët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar në TS Leban te baza 1 dhe TS Te kanali Besi.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 1 (kodi: 14000009) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2, Buricë, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar.

Mitrovicë

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajri (Kodi: 71075004) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri .

Arsyeja: Punime ne vendosjen e kabllos bistek 10kV ajror

TS 110/10 kV Mitrovica do të ndërprehet:

TS.10/04kV TS-5 (Kodi: 70000002001) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

TS.10/04kV I.K. SH.P.K.-dega Mitrovicë (Kodi: 70000002011) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Qyteti, Lagja Bajr, Frashëri .

Arsyeja: Punime ne vendosjen e kabllit bistek 10kV ajror.

Gjakovë

1.

Në NS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoqishtë.

Arsyeja: Montimi i shkarkuesve të mbitensionit në TS Zoqishtë II dhe verifikimi i nivelit të vajit në trafostacion.

Prizren

1.

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kamenica (Kodi: 31000029) prej orës 10:00 deri në ora 11:30

Vendet: Lagje Gurishti, Petrovë,Lagje Arbana.

Arsyeja: Ndrrimi i transformatorit 10/0.4 te mbingarkuar NS Arbane te Abidini

2.

TS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bodrumi (Kodi: 30000014) prej orës 13:30 deri në ora 15:00

Vendet: Atmaxha, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushe, Nashec, Gurshite, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III, Zym .

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit 10/0.4 te NS Gjonaj 3.

25.02.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 të ndërprehet:

TS 10/04kV TS 28 Nëntori e re (kodi: 40000004252) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS 28 Nëntori (blinda ) (kodi: 40000004242) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

TS 10/04kV TS 28 Nëntori (MBTS) (blinda ) (kodi: 40000004243) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Vëllezërit Gërvalla- një pjesë dhe rr.Marie Shllaku.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

26.02.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Potok te Haxhovit (kodi: 16100005044) prej ores 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Potok te Haxhovitë.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Në NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shtrubullova (kodi 16100004) nga ora 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Shtrubullovë, Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc dhe Obri.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Degzimi 10 kV (kodi: 40000003201, 206, 204, 209, 208, 210, 277, 203) prej ores 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr. Beteja e Koshares, rr.Fehmi Agani, rr. Nikë Prelaj dhe rr. Hysen Tërpeza.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje-dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe Projektit të aprovuar.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

TS10/04kV TS 28 Nentori (blinda ) (kodi 40000004242) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Marie Shllaku.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

3.

TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS 28 Nentori (blinda ) (kodi 40041001231) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr. Xhevë Lladrovci, rr. 28 Nëntori (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

26.02.2021

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ylli Kabllore (Kodi 40042001) nga ora 09:00 deri në 13:00

Vendet: rr. Enver Topalli, Dëshmorët e Kombit dhe Rexhep Bislimi.

Arsyeja: Realizimin e sistemit hyrje-dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe Projektit të aprovuar.

Most Popular