Home Lajme Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

11:00 Organizata “ETEA”, përmbyllë fazën e parë të projektit “Biblioteka Qarkulluese me strategjitë e lexim kuptimit”. (Kino “Armata”)

12:00 Në Parkun arkeologjik “Ulpiana” mbahet ceremonia e ndarjes së çmimeve në fushën e trashëgimisë kulturore. (Parku arkeologjik “Ulpiana”, Graçanicë)

14:00 Organizatat GAIA dhe GLPS do të paraqesin Padi për Konflikt Administrativ kundër Lejes Ujore për Hidrocentralin Brezovica në Komunën e Shtërpcës, të lëshuar nga Autoriteti Rajonal i Pellgjeve Lumore në kuadër të Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit. (Pallatit të Drejtësisë)

15:00 Në Qendrën e Numrimit dhe Rezultateve, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi mban konferencë lidhur me progresin në procesin e rinumërimit dhe të aktiviteteve tjera që po zhvillohen në këtë qendër. (Qendra e Numërimit dhe Rezultateve)

Most Popular