Home Lajme Vdes këngëtari i njohur kosovar

Vdes këngëtari i njohur kosovar

Vdes këngëtari i njohur kosovar, Bujar Paloja.

Ai ka vdekur në moshën 65 vjeçare duke lenë pas vetes një karrierë të suksesshme.

Zhanrin të cilin e ka kënduar ishte ai popullor dhe qytetar.

Më poshtë i keni disa nga këngët e tij.

Most Popular