Home Magazina Arjan Konomi lë gojëhapur politikanin italian për Kosovën

Arjan Konomi lë gojëhapur politikanin italian për Kosovën

Të gjithë e njohim si analist televiziv nëpër spektale të ndryshme, mirëpo ajo se çfarë bërë Arjan Konomi gjatë ditëve të para të bombardimeve të NATO-së, meriton çdo lëvdatë.

Gjatë një debati televiziv në Itali, Konomi lë pa fjalë politikanin Umberto Bossi i cili del në mbrojtje të serbëve, por që mbetet i shtangur dhe që tërhiqet pas reagimit të fuqishëm të Konomit në mbrojtje të Kosovës.

Këtë e ka treguar në emisionin Kojshia Shoë ku shfaqen edhe pamjet filmike të asajë interviste.

Pjesa nga minuta e 49:25.

Most Popular