Home Lajme Në disa qytete sot s’do të ketë rrymë deri në 12 orë

Në disa qytete sot s’do të ketë rrymë deri në 12 orë

KEDS ka njoftuar qytetarët se gjatë ditës së sotme do të ketë ndërprerje të energjis elektrike.

Sipas njoftimit, ndërprerjet do të bëhen për shkak të punimeve në projekte investive dhe punimeve nga palët e treta.

Në disa vende të Ferizajt, ndërprerjet do të zgjasin deri në 12 orë , kurse në rajonin e Prishtinës deri në nëntë orë.

Njoftimi i plotë i KEDS-it:

Prishtinë

Punime në projekte investive

1.TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

TS. 10/04 kV Llapushnik te Gashët (kodi: 16100005046) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushnik të Gashët.

Arsyeja: Kyçje e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Ts10/0.4 kV TS Xhamija Kulla (Kodi 15018018066) prej ores 09:30 deri në ora 16:00

Vendet: TS Xhamija Kulla

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

3.Në TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Baice Çikatove (Kodi: 16100008) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Gllobari, Vërboci,Tërsteniku,Çikatovë,Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Energjizmi i linjës së re.

***

Punime nga palët e treta

1.TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J34 Çagllavica 3 (Kodi 19000034) nga ora 10:00 deri në 13:00

Vendet: Çagllavica 2, Çagllavica 3, Çagllavica 4, Çagllavica,Banesat Marigona 2, Shtypshkronja Rezniqi, Merko komp Pezho (Arif Elshani), lagjja Panorama, Afër Panoramës, Furra Kobake ,Internation helth center (Spitali turk), NT Luli Marevci, Albert Rudari, Lagjja Rogreta Hamide Gashi, Naser Mustafa objekt banesor, Afrim Hoxha, betonjerka Renulual Betoni dhe Auto Sherreti.

TS 10/0.4kV Lagjja NICI- Veternik (Kodi 19000030068) nga ora 10:00 deri në 13:00

Vendet: Lagjja NICI- Veternik.

Arsyeja: Realizimi i sitemit hyrje/dalje.

2.TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV Shefki Berisha (Kodi 12000002125 ) nga ora 10:30 deri në 14:00

Vendet: rr. Rexhep Mala.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit të tensionit të ulët në TSB ekzistues sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Ferizaj

Punime në projekte investive

1.TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV (Kodi 40000003201, 206, 247, 204, 205, 209, 208, 210, 257) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Fakulteti i Shkencave Aplikative, Kisha Katolike 1-2-3, Skolla Hasan Prishtina, RE-ING, Inxhinjeringu, Ndërtesa, rr. Tirana dhe TS Shën Jeronimi.

Degëzimi 10kV (Kodi 40042001223, 002, 228, 230, 184) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: TS Sejda, TS Tahir Hajriz Hajrizi, Bardhi dhe TS Rubin-Invest.

Arsyeja: Energjizimi e kabllove të reja.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Denji (Kodi: 82081007) prej orës 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i trafostacionit.

Most Popular