Home Fun Të jetosh në “frigorifer”, pamjet e frikshme nga qyteti rus

Të jetosh në “frigorifer”, pamjet e frikshme nga qyteti rus

Disa imazhe të të fokusuara lart tregojnë ndërtesa të mbuluara nga bora dhe akulli në rajonin Sementnozavodsky në Rusi.

Në këtë rajon temperaturat janë jashtëzakonisht të ulëta, duke arritur në minus 50 gradë celcius.

Fotot janë shkrepur në ndërtesa të braktisura në një vendbanim 11 milje nga qyteti i minierave të qymyrit, Vorkuta.

Most Popular