Home Lajme Familja që jeton në kushte të mjerueshme në stacionin e trenit në...

Familja që jeton në kushte të mjerueshme në stacionin e trenit në Prizren

Familja Kryeziu që ka katër anëtarë, jeton në kushte të mjerueshme në stacionin e trenit në Prizren.

Ky stacion që ka kushte të nivelit të ulët dhe nuk parashihet për jetesë është vendi ku jeton familja.

Dy fëmijët së bashku me nënën dhe babanë e tyre jetojnë në këtë vend.

Familja jeton me të ardhurat që burri i familjes i siguron me shitjen e kanaçeve. Ky është numri kontaktues 045573093.

Most Popular