Home Lajme Ringjallet Shote Galica

Ringjallet Shote Galica

Ishte luftëtare e shquar e çetave kryengritëse kosovare për çlirimin dhe bashkimin kombëtar të të gjitha viseve shqiptare dhe për një regjim shtetëror demokratik në Shqipëri, Heroinë e Popullit.

Fjala është për Shote Galicën.

Së fundmi, pas avancimit të teknologjisë, në rrjetet sociale përmes një animacioni ësht krijuar një video, ku shihet ajo duke lëvizur.

Most Popular