Home Zjarrfiksi e shpëton, shqiptari ia kthen me grusht

Zjarrfiksi e shpëton, shqiptari ia kthen me grusht

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur një ditë më parë në Itali ku protgonist është një shqiptarë. 22 vjeçari shqiptar ishte aksidentuar me makinë, kurse kalimtarët e rastit nuk po mundin ta nxirrnin kishin njoftuar zjarrfikësit, ku nxorrën të aksidentuarin nga makina.

Dhe pikërisht këto ndodh qudia ku në vend se të falenderon zjarrfikësit shqiptari pa ndonjë arsye goditi zjarrfiksin. 22 vjeçari u dërgua në spital kurse zjarrfiksi tani ka mundësin dhe të drejtën ta padisë për sulm ndaj tij.

Most Popular