Home Lajme 23 vjet nga Epopeja e UÇK-së, rrëfimi ekskluziv i mbesës së Adem...

23 vjet nga Epopeja e UÇK-së, rrëfimi ekskluziv i mbesës së Adem Jasharit

Kanë kaluar 23 vite nga humbja e Ali dhe Sinan Jasharit.

E, pikërisht për nder të Epopesë së UÇK-së n’ZOOM realizoi një storie me motrën e vëllezërve të ndjerë.

Z. Rahime është mbesa e Adem Jasharit e me nostalgji kujton momentet e luftës në mars të vitit 1998.

Për këto e shumë detaje tjera ndiqni rrëfimin ekskluzive të motrës së ushtarëve.

Most Popular