Home Lajme Rojtaren e Ambasadës Gjermane në Kosovë e rrahin keq

Rojtaren e Ambasadës Gjermane në Kosovë e rrahin keq

Gjatë ditës së djeshme një burrë ka goditur një grua e cila ishte rojtare pranë Ambasadës së Gjermanisë në Prishtinë.

Metro mëson nga burime të vetat që motivi i tërë kësaj ka qenë pasi ai person nuk është lejuar të futet në ambientet e ambasadës, pasi nuk po reskpektonte rendin dhe masat e dhëna nga qeveria e Kosovës në parandalimin e përhapjes së koronaviusit.

Rojtarja ka kërkuar ndihmë mjekësore, dhe rasti është duke u hetuar në polici.

Most Popular