Home Lajme KEDS jep njoftimin për punime në siguri të sistemit dhe për ndërprerje...

KEDS jep njoftimin për punime në siguri të sistemit dhe për ndërprerje të rrymës

KEDS ka njoftuar për punimet e radhës të domosdoshme në rrjet. Kësisoj si pasojë e këtyre punimeve në disa vende do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Matiçani 2 (kodi: 19000041005) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Rr. Muharrem Fejza dhe rr. Arif Rama.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

2.

NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hajvalia HHhhhh (kodi: 19000040 ) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Hajvali Shkolla, Hajvali Policia, Hajvali Ulzat 1, Hajvali Ulzat 2 dhe Mili Hajvali.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të mesëm.

Ferizaj

Nga TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpce (kodi 400440) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442 dhe 400443) prej orës 10:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Shtërpce dhe një pjesë e fshatit Berevcë, Brezovicë, Jazhincë, Sevcë, Vrbeshticë dhe Uikendicat, Fabrika në Shtërpce, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovc (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë, Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr, Berevc dhe Brezovicë.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC – Viçë – Matkos Group.

Arsyeja: Demontimi i kozollës së dëmtuar dhe montimi i kozollës së re.

2.

NS 110/35/10kV Lipjan do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku (Kodi:41000001) prej orës 10:00 – 11:30 .

Vendet: Rubovci, Kojska, ETC, Firma Luma, Gurthyesi Nuredin Kuzhani, Lagjja e Jeta e Re.

Arsyeja: Energjizimi i LP Bablaku Bizneset nga NS Ferizaji II.

3.

NS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Bablaku –Bizneset (Kodi:40041005) prej orës 10:00 – 11:30.

Vendet: Kazerma, Mineksi, FSK TS i ri dhe IRK-ja.

Arsyeja: Energjizimi i LP Bablaku bizneset nga NS Ferizaji II.

4.

NS 35/10kV Ferizaj 2 do të ndërprehen:

Dalja 10 kV Betoni (Kodi:40041002) prej orës 10:00 – 11:30.

Vendet: rrugët: Bostonit, Brahim Ademi, Kadri Abazi; fshatrat: Bublic, Dramjak, Kosinë, Llojza, Lloshkobare, Saraisht dhe Slivovë.

Arsyeja: Energjizimi i LP Bablaku Bizneset nga NS Ferizaji II.

Mitrovicë

1.

NS 110/10kV Vushtria 2 do të ndërprehet Stabiliment te TS Bahri Kuqi prej orës 10:00 – 14:00. Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-1(Rashicët) (Kodi: 73000009012)
TS 10/0.4 kV Karaqë (Kodi: 73000009019)
TS 10/0.4 kV Begaj (lagjja Kaqanolli-Tërstena) (Kodi: 73000009029)
TS 10/0.4 kV TSSH-Begaj Lagjja Hajra (Kodi: 73000009032)
TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009013)
TS 10/0.4 kV Studime e Epërme (Kodi: 73000009011)
TS 10/0.4 kV Studime e Ulët-3 (Gëerxhalitë) (Kodi: 73000009014)
TS 10/0.4 kV Sfaraqak i Epërm (Kodi: 73000009015)
TS 10/0.4 kV Gojbulë-1 (Serbët) (Kodi: 73000009016)
TS 10/0.4 kV TSSH-Lagjja Istrefi (Kodi: 73000009031)
TS 10/0.4 kV Gojbulë-2 (Serbët) (Kodi: 73000009017)
TS 10/0.4 kV Miraqë (Kodi: 73000009018)
TS 10/0.4 kV Skromë-1 (Kodi: 73000009021)
TS 10/0.4 kV Shilovicë (Kodi: 73000009020)
TS 10/0.4 kV Skromë-2 (Kodi: 73000009022)
TS 10/0.4 kV Bozhlan (Kodi: 73000009023)
TS 10/0.4 kV Gumnisht-1 (Kodi: 73000009024)
TS 10/0.4 kV Gumnisht-2 (Kodi: 73000009025)
TS 10/0.4 kV Korollovë (Kodi: 73000009026)
TS 10/0.4 kV Vesekovc (Kodi: 73000009027)
TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANY SH.P.K. (Kodi: 73000009030)
TS 10/0.4 kV HAXHA COMPANY SH.P.K. (Kodi: 73000009033)

Vendet: Studime e Ulët, Karaqë, Begaj, Studime e Epërme, Sfaraqak, Gojbulë, Miraqë, Skromë, Shilovicë, Bozhlan, Korollë, Gumnisht dhe Veskovec.

Arsyeja: Kalimi i përçuesve në shtyllat e betonit në fshatin Gojbulë.

13.04.2021

Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet Stabilimenti TS Ndertësa (Ejupi) .

Trafostacionet që do të mbesin pa tension:

TS 10/0.4kV TS Kinemaja (Muri (Kodi: 40040004201) prej orës 09:00-16:00

TS 10/0.4kV TS Kinemaja e re – Keds (Kodi: 40040004208) prej orës 09:00-16:00

TS 10/0.4kV TS Ndertesa (Ejupi) (Kodi: 40040004027 prej orës 09:00-16:00

TS 10/0.4kV TS Kinemaja (Muri (Kodi: 40040004020) prej orës 09:00-16:00

Vendet: Rr.Tony Blair, rr.12 Qershor dhe rr. Dëshmorët e kombit (një pjesë).

Arsyeja: Realizimi i lidhëseve 10 kV në pusetën pranë Stabilimentit TS”Kinemaja” sipas projektit investiv.

14.04.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Gërgurët (kodi: 15018018065) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Gërgurët.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit te tensionit të ulët.

2.

TS 35/10kV Fushë- Kosova do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Bajqincët (kodi: 15018018064 ) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Lagjja Bajqincët.

Arsyeja: Energjizimi i daljeve të reja 0.4kV.

3.

TS 220 /10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Orllat (kodi: 16100005) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Zabeli i Ulët, një pjesë e Llapushnikut, Poterki dhe Llukovci.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

4.

TS 220/35 /10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Podujeva 4 (kodi: 14000004) prej orës 08:00 deri në ora 16:00

Vendet: rr.Zahir Pajaziti, Lagjja e Kuvajtit, afër Hotel Besiana.

Arsyeja: Vendosja e kabllos nën linjën ekzistuese.

14.04.2021

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gjakova 3 (Kodi: 81000116) nga ora 09:00 – 09:30

Vendet: rrugët: Besim Bistrazhini, Dërgut Vokshi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Elena Gjika, Gjon Bisaku, Gjon Nikoll Kazazi, Haki Taha, Hysni Dobruna (një pjesë), Ismail Qemali (një pjesë), Konferenca e Bunjajt, Konstandin Kristoforidhi, Lidhja e Prizrenit (2 konsumatorë), Martin Camaj, Migjeni (një pjesë), Mithat Frashëri, Shaban Polluzha, Yjet e Erenikut (një pjesë) dhe Yll Morina (2 konsumatorë).

Arsyeja: Shqyrtim i kthinave dhe kabllove furnizuese 10kV pasi që do ndërrohen.

Ferizaj

1.

TS 35/10 kV Ferizaj 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sillosi (Kodi:40041001 ) nga ora 10:00 – 14:00

Vendet: Rrugët: 1 Tetori (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Arsim Rexhepi, Bajram Kelmendi (një pjesë), Bilall Shala, Cen Dugolli, Driton Islami, e Reçakut, Ganimete Tërbeshi, Hasan Berisha (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Prishtinë (një pjesë), Metush Krasniqi (një pjesë), Ndre Mjeda (një pjesë), Nora Kelmendi (një pjesë) dhe fshatrat: Papaz, Pojatë, Rahovicë, Sazli, Softaj, Talinoc, (një pjesë), Talinoc i Jerlive (një pjesë) dhe Talinoc i Muhaxherëve (një pjesë).

Arsyeja: Energjizimi i sistemit hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Most Popular