Home Magazina Teuta Selimi zhvishet në kuzhinë

Teuta Selimi zhvishet në kuzhinë

Ajo është e njohur për të gjithë si një nga zërat dhe karakteret e veçanta të skenës sonë muzikore.

Teuta Selimi është figurë publike që në fëmijëri, më saktë që atëherë kur ishte prezantuese e emisionit të fëmijëve në “RTP”.

Selimi, si zakonisht përbënë mjaft interes për publikun, madje edhe në këtë kohë pandemie kur krriera e saj muzikore është në pauzë, shkruan “Kosovarja”.

Një nga fotot e fundit të Teutes, eshtë nga kuzhina, aty ku me gjasë këto kohë ka kaluar mjaftë orë.

Edhe në kuzhinë, Teuta Selimi po duket “hot”.https://central.gjirafa.com/renderer.html?v=1.1

Most Popular