Home Lajme Kryeministri Kurti emëron edhe dy zëvendësministra ja kush janë

Kryeministri Kurti emëron edhe dy zëvendësministra ja kush janë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra, të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

 Zëvendësministrat e emëruar janë: Mentor Arifaj, zëvendësministër i Ekonomisë, Blerim Gashani, zëvendësministër i Punëve të Brendshme.

Deri më tani, me vendim të kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 21 zëvendësministra.

Most Popular