Home Magazina Pse nuk po martohen vajzat e Shyhrete Behlulit?

Pse nuk po martohen vajzat e Shyhrete Behlulit?

Në kohën moderne, më vajzat nuk shohin të martohen shpejtë, mundësisht menjëherë pas mbarimit të shkollës së mesme.

Sot, gjërat janë ndryshe dhe vajzat shohin ndryshe me sy kah e ardhmja.

Engjëllusha Salihu është ende në të 20-tat e saj, beqare dhe as që duket se e ka dikë në jetë.

Këngëtarja, njejtë si edhe motra e saj Gresa, e cila është për disa vite më e madhe se ajo, janë të lumtura me statusin aktual si beqare, ndërkohë që duket se janë mjaftë të lakmuara nga gjinia mashkullore.

Most Popular