Home Fun Gjendet në Indi breshka e rrallë me ngjyrë të verdhë

Gjendet në Indi breshka e rrallë me ngjyrë të verdhë

Ju mund të keni parë breshka me nuanca jeshile dhe kafe, por jo të ndritshme si të verdha.

Një version i pazakontë, i rrallë i verdhë i ndritshëm i breshkës ‘flapshell’ indiane u pikas dhe u shpëtua nga një pellg në  Burdëan.

Breshka me shkëlqim duket më shumë si një e verdhë veze. Ngjyra e veçantë e verdhë mund të jetë për shkak të ndonjë mutacioni gjenetik ose çrregullimit kongjenital për shkak të mungesës së pigmentit të tirozinës.

Ndërsa nuk është diçka që ju shihni çdo ditë, njerëzit ishin të habitur për shkak të ngjyrës së saj, duke e krahasuar në mënyrë të qeshur me djathin dhe pelte mango.

Më parë një ‘flapshells’ me ngjyra të ngjashme u gjet në Balasore, Odisha.

Një burrë mban breshkën e rrallë të verdhë të shpëtuar në Indi. Sipas autoriteteve të botës së egër, ende nuk është e qartë nëse është një specie e re, albinizëm, apo albino mutante.

Në Indi gjëndet breshka e verdhë ALBINO | Lajmet e Fundit Ne Focus

Most Popular