Home Fun Duket patrullim rutin polici kap "mat" gruan duke e tradhëtuar

Duket patrullim rutin polici kap “mat” gruan duke e tradhëtuar

Shpesh herë ndodhë që te ndëgjojmë histori ku partnerët paguajnë për të marrë vesh tradhiëtinë. Por një polici i ndodhë e papritura, gjatë punës së tij si policë gjatë natë në patrullim rutin, ndalin një veturë që në dukje të parë duket ndalje e një kontrolli të zakonshëm.

Gjatë kontrollit në makinë del të jetë gruaja e tij më një person tjetër, polici vazhdon duke mos reaguar dhe fillon ta testojë shoferin në rast se është i pirë ai apo shoqëruesja e tij, dhe vazhdon ta pyet se prej sa koësh njihet me zonjën, duke mos reaguar për asnjë moment.

Pasi zbulon tradhtinë iu tregon shoferit se zonja është gruaja e tij, dhe i kërkon atij të largohet.

Polici mbetet i shtangur se si ajo shkatërroi 7 vite, dhe i kërkon që ta telefonjë nënën e saj të vij ta marrë duke e lënë në mes të natës në rrugë.

Video më poshtë:

Most Popular