Home Fun E bllokuar prej dy ditësh me kokën e ngecur në vrimën e...

E bllokuar prej dy ditësh me kokën e ngecur në vrimën e rrotave, zjarrfikësit shpëtojnë kotelen

Zjarrfikësit në Teksas shpëtuan një kotele të gjetur me kokën e ngulur në vrimën e një rrote automjeti të hedhur.

Ekipi i Shpëtimit Teknik i Departamentit të Zjarrfikësve në San Antonio tha se një familje solli kotelen, e cila kishte ngecur në pjesën metalike të timonit, në një stacion dhe tha që macja ishte bllokuar për dy ditë.

Ekipi theksuan se ata u përpoqën të përdorin sapun për të lubrifikuar kokën e koteles në mënyrë që ajo të shtrydhej përsëri përmes vrimës, por ata përfunduan që të prisnin metalin për të liruar macen.

Në fund departamenti tha se kotelja u adoptua nga familja që e gjeti atë.

Most Popular